- Úvod
- Francúzske mäsové nátierky
- Arnaud Terrine de Foie de Volaille au Cognac 180 g. (Terina z hydinovej pečene dochutená koňakom)
Arnaud Terrine de Foie de Volaille au Cognac 180 g. (Terina z hydinovej pečene dochutená koňakom)

- Kompletné špecifikácie
- Hodnotenie 0
- Súvisiaci tovar1
- Arnaud Terrine de Foie de Volaille au Cognac 180 g. (Terina z hydinovej pečene dochutená koňakom)Skladom3,99 EUR3,33 EUR bez DPH
Francúzská terina je mäsový pokrm. Pripravuje sa zo zmesi bravčového, telacieho, hovädzieho mäsa, ale tiež z kačacích či husacích pečienok. Terina má hrubšiu štruktúru než paštéta.
Zloženie:
- bravčový lalok
- hydinová pečeň 38%
- koňak 1%
- korenie, prírodná aróma
Vôňa: Výraznú vôňu hydinovej pečene, vábnu a podmanivú, lahodne dopĺňajú tóny korenia.
Chuť: Výraz silnej, pevnej štruktúry teriny sprevádza zaoblenosť príjemnej tučnosti a ústnej arómy pečene. Celkový výraz je lahodný, harmonický
Záver: terinu vychutnávajte s grilovaným pečivom a ozdobenou jemne ochutenou rukolou. Podávajte v sprievode výrazného červeného vína z južnej časti údolia rieky Rýn.
Spoločnosť Arnaud bola založená už v roku 1950 v regióne Limousin, konkrétne v malom mestečku Aixe sur Vienne vo Francúzsku. Tento rodinný podnik sa už od svojho vzniku zaoberá výrobou tradičných francúzskych paštét a konzervovaného mäsa. Arnaud je moderná, dynamická značka na európskom trhu, ktorá sa môže pochváliť kvalitnými a originálnymi produktami, ktoré vyrábajú podľa vlastných receptov z vybraných surovín a to bez chemických prípravkov a farbív.