- Úvod
- Francúzske mäsové nátierky
- Arnaud Terrine de Faisan á l´Armagnac 180 g. (Terina z bažanta s Armagnacom)
Arnaud Terrine de Faisan á l´Armagnac 180 g. (Terina z bažanta s Armagnacom)

- Kompletné špecifikácie
- Hodnotenie 0
- Súvisiaci tovar1
- Arnaud Terrine de Faisan á l´Armagnac 180 g. (Terina z bažanta s Armagnacom)Skladom3,99 EUR3,33 EUR bez DPH
Francúzská terina je mäsový pokrm. Pripravuje sa zo zmesi bravčového, telacieho, hovädzieho mäsa, ale tiež z kačacích či husacích pečienok. Terina má hrubšiu štruktúru než paštéta.
Zloženie: bravčové mäso, mäso z bažanta 20%, hydinová pečeň, mlieko,
vajcia, jedlá soľ, Armagnac 1%, korenie: čierne korenie, tymián,prírodné
dochucovadlá: čierne korenie, muškátový orech, cesnak.
Bez farbív a konzervačných látok.
Čistá hmotnosť: 180 g.
Spoločnosť Arnaud bola založená už v roku 1950 v regióne Limousin, konkrétne v malom mestečku Aixe sur Vienne vo Francúzsku. Tento rodinný podnik sa už od svojho vzniku zaoberá výrobou tradičných francúzskych paštét a konzervovaného mäsa. Arnaud je moderná, dynamická značka na európskom trhu, ktorá sa môže pochváliť kvalitnými a originálnymi produktami, ktoré vyrábajú podľa vlastných receptov z vybraných surovín a to bez chemických prípravkov a farbív.