Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
  1. Úvod
  2. Francúzske mäsové nátierky
  3. Arnaud Terrine de Canard á l´Armagnac 90 g. (Kačacia terina dochutená armaňakom)

Arnaud Terrine de Canard á l´Armagnac 90 g. (Kačacia terina dochutená armaňakom)

Francúzská terina je mäsový pokrm. Pripravuje sa zo zmesi bravčového, telacieho, hovädzieho mäsa, ale tiež z kačacích či husacích pečienok. Terina má ... celý popis
Dostupnosť
Skladom
2,99 EUR
2,49 EUR
bez DPH
ks
Číslo produktu:100117
EAN kód:3275410902047
Balenie:KT.15/90g.
Kompletné špecifikácie

Francúzská terina je mäsový pokrm. Pripravuje sa zo zmesi bravčového, telacieho, hovädzieho mäsa, ale tiež z kačacích či husacích pečienok. Terina má hrubšiu štruktúru než paštéta.

Zloženie:

- bravčový lalok, kačacia pečienka, mäso, koža a sadlo. Všetko predstavuje 20 %celkového obsahu

- hydinová pečienka

- mlieko, vajcia, soľ

- Armaňak (0,8%)

- korenie, prírodná aróma

Vôňa: Vôňa teriny je jemná, stredne intenzívna, s dominantným tónom kačacej pečene a kačacieho sadla.

Chuť: chuť je harmonická, hladký jemný pocit sprevádzajú tóny korenia, charakteristická ústna aróma.a terina so sušenými slivkami

Záver: Terinu vychutnávajte ako lahodné jedlo s jemným rímskym šalátom a v sprievode alsaského vína Pinot Gris alebo Gewurztraminer.

Spoločnosť Arnaud bola založená už v roku 1950 v regióne Limousin, konkrétne v malom mestečku Aixe sur Vienne vo Francúzsku. Tento rodinný podnik sa už od svojho vzniku zaoberá výrobou tradičných francúzskych paštét a konzervovaného mäsa. Arnaud je moderná, dynamická značka na európskom trhu, ktorá sa môže pochváliť kvalitnými a originálnymi produktami, ktoré vyrábajú podľa vlastných receptov z vybraných surovín a to bez chemických prípravkov a farbív.

Huby plnené Kačacou paštétou s Armagnac Arnaud

Ingrediencie:

  • Malé huby (3 alebo 4 na osobu)
  • 1 sklenená nádoba kačacej teriny s armaňakom ARNAUD
  • Soľ
  • Mleté čierne korenie
  • Strúhaný syr (voliteľné)
  • Nasekaná petržlenová vňať 

Príprava:

Huby umyjeme a osušíme kúskom kuchynskej rolády. Odstráňte stonky húb. Aby sa s nimi neplytvalo, môžete ich nakrájať na malé kúsky a pridať do Kačacej teriny s Armagnac ARNAUD. Rúru predhrejeme na 180°C. Hríbové poháre vložíme do zapekacej misy a okoreníme podľa chuti. Na naplnenie každej huby použite zmes Kačacej teriny s Armagnac ARNAUD a stonkami húb. Ak chcete, môžete ich posypať strúhaným syrom.Nádobu vložíme do rúry a pečieme 10 minút, pričom dáme pozor, aby sa nepripálili. Naplnené huby posypeme nasekanou čerstvou petržlenovou vňaťou.

A je to hotové, originálny a naozaj chutný aperitív!

K tomuto jedlu odporúčame sladké biele víno Vouvray A.O.P. Chenin Blanc Roche Fleurie Famille Bougrier

Dobrú chuť!

 

 

 

 

Tovar zaradený v kategóriách

Prečo nakúpiť práve u nás?

300 000 vín skladom Klimatizovaný sklad
25 rokov na trhu Váš spoľahlivý dovozca vín
Doprava zadarmo Naše autá, naši vodiči

Romantika doma ako na vinici vďaka SLOWIN BRATISLAVA

Ochutnajte niektoré z našich starostlivo vybraných vín. Vyberali sme pre vás vína biele, červené, ružové i šumivé z rôznych oblastí Európy, ale aj Nového sveta.

Dnes u nás ľahko podľa vlastností, výrobcu či lokácie vinárstva vyberiete z viac ako tisíc druhov fliaš. Nebojte sa vybrať víno aj podľa druhu či odrody. U nás nájdete aj skvelé portské vína, ktoré vás pohladia pri rodinných príležitostiach.

Vína podľa krajiny / Vína podľa cukrnatosti

 
 
 
 

Spoločnosť Slowin Bratislava pôsobí na slovenskom trhu od roku 1996.

Spolupráca s renomovanými odborníkmi, súčasne s poskytovaním školení pre personál gastro zariadení, spoluorganizovaním odborných degustácií a poskytovaním poradenského servisu, je samozrejmou  službou pre našich klientov.

Naše najlepšie vína

Potrebujete poradiť s výberom? Neváhajte sa opýtať
slowin@slowin.sk
PO-PI medzi 8:00 - 16:00
Slowin.sk Víno je naša vášeň
Dizajn: Poradnyweb.cz
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk