Úvod » Francúzske mäsové nátierky » Arnaud Mousse de Canard au Poivre Vert 90 g. (Zamatovo hladká kačacia paštéta so zeleným korením)
Zloženie:
- bravčové sadlo
- 20 % odtučnenej kačacej pečene
- voda
- hydinová pečeň
- husacie sadlo
- modifikovaný škrob
- zelené korenie
- mliečne proteíny a prírodná aróma
Vôňa: Vôňu paštéty charakterizujú tóny husacieho sadla a kačacej pečene, sprevádzané notou zeleného korenia.
Chuť: Výraz v ústach je zamatový, ale zvýraznený prítomnosťou zeleného korenia, ktorého tónom dominuje aj ústna aróma. Finálny dojem je harmonický a delikátny.
Záver: Paštétu vychutnávajte s bielym, aromatickým, suchým i polosuchým vínom ako lahodné predjedlo v rámci viacchodového menu, alebo ako samostatné jedlo pre radosť!